Tilbake til aukra.kommune.no

Reguleringsplan Mevold syd - 2. offentlege høyring

Frist for merknader: 24. mai 2022

Offentleg høyring

I medhald av plan og bygningslova § 12-10 og 12-11, har Drift og arealutvalet i møte den 23.03.2022, sak PS-3/22, vedteke å leggje reguleringsplan Mevold syd ut til 2. offentlege høyring og ettersyn i åtte (8) veker, i perioden 24.03.2022 – 24.05.2022. Frista er utvida med to veker grunna påskeferie, dette etter avklaring med fylkesetatane.

Merknader til planforslaget

  • Merknader til planforslaget skal sendast til kommunen innan 24. mai 2022, og vi ber om at de nytter funksjonen «Send ein uttale til planen».
  • Det er òg mogleg å laste opp relevante vedlegg.
  • Saksdokumenta finn du nedst i denne artikkelen.

Saksdokument

Særutskrift (saksframlegg med vedtak)
Plankart - revidert 14. mars 2022
Plankart frå 1. offentlege høyring og ettersyn
Reguleringsføresegner sist revidert 24. mars 2022
Planomtale sist revidert 8. april 2021
Lokalisering
ROS-analyse
Innkomne merknader etter 1. offenltege høyring og ettersyn
Vurdering av områdeskred for Kvikkleire
Hydrologisk rapport - flomkartlegging
Skredfarevurdering i  bratt terreng
Støyundersøking
Rapport frå arkeologisk registrering
Situasjonsplan - sanering av avkøyrslar fylkesveg 662, Julsundet

 


Høyringsperioden er avslutta., Det er difor ikkje lengre muleg å gje uttale på denne planen.


Uttale til saka

Uttalen vert synleg nedanfor. Uttalar som gjeld Aukra kommune sine plansaker vert registrert i kommunen sitt sak- og arkivsystem. Uttalar som inneheld sjikane og personangrep vert sletta.

  • Ang kommentar innsendt til 1 høyring ang adkomst til gjenværerande areal som framleis vil tilhøyre gbr 21 bruksnr 3. Areal i nedkant av regulert område vil være tilknytta gbr 21 og bruksnr 3. slik det set ut no vil tilkomst til dette arealet være vanskelig. Det er tenkt tilkomst via eksisterande veirett i nedkant av BF A6, BFA5, BFA 4 og så langsmed BFA 2, adkomsten dom er tenkt langs med BFA 2 er nok noko smal i forhold til å kunne komme seg til arealet med traktor med hengar eller anna redskap., dette i forhold til svingradius for å kunne komme seg ned på arealet nedanfor det regulerte området. Utan god tilkomst til arealet vil dette arealet gir meg som grunneigar ikkje kunne nyttast til noko, og det vil heller ikkje være mogeleg å vedlikeholde området i forhold til hogst m.m.

    2022-05-24 23:15:42
    [Svar]  Link
  • Viser til reguleringsplan Mevold syd - 2. offentlege høyring.

    1. Tilkomst til BFA1, BFA2 og BFA3: Veien som disse tre skal kobles på er ikke dimensjonert for gang og sykkelvei, noe veien bak BKB1 er. Det er pr. i dag stor trafikk av småbarn i denne sidegaten. Den tiltenkte utvidelsen vil også føre til dårlig fremkommelighet på vinter grunnet stigning, spesielt med tanke på hvor sent det blir brøytet her.

    2. Bekk/åpen vannføring (BVV). På mistanke bør det sjekkes ut hva denne bekken inneholder. Jeg mistenker at denne bekken inneholder overskuddsvann fra septikskummer fra gammelt av. Jeg mener at dette bør avklares før denne legges åpen midt i mellom 2 lekeplasser. Evt legges sør for feltet.

    2022-04-08 15:01:38
    [Svar]  Link
Ønskjer du at din uttale ikkje skal visas på denne nettsida?

Huk av i boksen «Send skjult uttale» og fyll ut skjemaet under

Mevold